Stoumont

De voetbalstages vinden plaats in het schitterend gelegen Stoumont. Wij verblijven in het aangename Centre Horizon Nature, gelegen in een oase van groen. Werkelijk alle mogelijke voorzieningen zijn aanwezig om een fijne stage door te maken.

Om te trainen beschikken wij over zeer goede voetbalterreinen die gelegen zijn op het complex. Om een goede kwaliteit van de terreinen te kunnen garanderen zijn er de voorbije jaren aanzienlijke investeringen gedaan, met een zeer gunstig resultaat als gevolg. Hiernaast hebben wij ook de mogelijkheid om indoor te trainen. De binnensportzaal en de kunstgrasterreinen zorgen er voor dat wij in alle weersomstandigheden perfect kunnen werken. Er hoeven dan ook nooit trainingen te worden afgelast door eventueel slecht weer!

Naast voetbal kunnen de kinderen hier haast alle mogelijke sporten beoefenen: tafeltennis, badminton, honkbal, basketbal, netbal, unihoc, volleybal, petanque,… Werkelijk ideale omstandigheden voor de omnisportactiviteiten en vrije momenten!

Het grote voordeel van deze locatie is dat alle sportterreinen binnen onze verblijfplaats zelf gelegen zijn, m.a.w. wij hoeven de terreinen niet met anderen te delen of op voorhand te reserveren. Bovendien is de locatie afgesloten met een hoge omheining. Andere personen of auto’s zul je hier dan ook niet aantreffen. Uw kinderen zullen steeds op een aangename en veilige manier kunnen sporten.

Een aangename bar met muziek en spelen zorgt steeds weer voor fijne vrije momenten. In onze bar is een bioskoopsysteem voorzien. Dit zorgde onder meer voor uiterst aangename momenten tijdens de EK finale voetbal tussen Spanje en Italië, die we met zijn allen live bekeken hebben tijdens onze voetbalstage.