Stagelocatie in Stoumont

De voetbalstages vinden plaats in het mooi gelegen Stoumont. Wij verblijven in het aangename Centre Horizon Nature, gelegen in een oase van groen. Werkelijk alle mogelijke voorzieningen zijn aanwezig om een fijne stage door te maken.

Om te trainen beschikken wij over zeer goede voetbalterreinen die gelegen zijn op het complex. Om een goede kwaliteit van de terreinen te kunnen garanderen zijn er de voorbije jaren aanzienlijke investeringen gedaan, met een zeer gunstig resultaat als gevolg. Hiernaast hebben wij ook de mogelijkheid om indoor te trainen. De binnensportzaal en de kunstgrasterreinen zorgen er voor dat wij in alle weersomstandigheden perfect kunnen werken. Er hoeven dan ook geen trainingen te worden afgelast door eventueel slecht weer!

Naast voetbal kunnen de kinderen hier haast alle mogelijke sporten beoefenen: tafeltennis, badminton, honkbal, basketbal, netbal, unihoc, volleybal, petanque,… Werkelijk ideale omstandigheden voor de omnisportactiviteiten en vrije momenten!

Het grote voordeel van deze locatie is dat alle sportterreinen binnen onze verblijfplaats gelegen zijn, m.a.w. wij hoeven de terreinen niet met anderen te delen, op voorhand te reserveren of verplaatsingen te maken. Bovendien is de locatie afgesloten met een hoge omheining. Andere personen of auto’s zul je hier dan ook niet aantreffen. Uw kinderen zullen steeds op een aangename en veilige manier kunnen sporten.

Een aangename ontspanningsruimte met muziek en spelen zorgt steeds weer voor fijne vrije momenten. In deze ruimte is een bioskoopsysteem voorzien. Dit zorgde onder meer voor uiterst aangename momenten tijdens de halve finales en finales van de voorbije EK’s en WK’s voetbal, die we met zijn allen live bekeken hebben.

Een leuke kinderspeeltuin is voor de kleinsten een ideale gelegenheid om even te kunnen ravotten tijdens de vrije momenten.

Het eten vormt één van de vele belangrijke troeven tijdens onze voetbalstage. Alles wordt vers ter plaatse bereid en tijdens elke maaltijd zijn er minimaal drie verschillende soorten fruit voorzien.