Inleiding

Beste ouders en spelers

Jaarlijks organiseert Prof Foot, onder leiding van Nicky Keirsmaekers, een professionele voetbalstage in Stoumont voor kinderen van 6 tot en met 19 jaar.

Ondanks dat de vorige stage nog maar enkele maanden is afgelopen, hebben wij opnieuw reeds een groot aantal deelnemers ingeschreven voor komende voetbalstage in 2022. Deze zal doorgaan van zondag 3 tot en met zaterdag 9 juli 2022. Mocht ook u interesse tonen om uw zoon te laten deelnemen, zouden wij het op prijs stellen ons dit tijdig mede te delen. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op onze website. Om een optimale kwaliteit van de stage te kunnen waarborgen zal ook dit jaar het aantal deelnemers gelimiteerd zijn. De spelers die eerst inschrijven krijgen uiteraard de voorkeur.

Vorig jaar hebben we voor de negende maal onze stage georganiseerd in Stoumont en dit is ons uitermate goed bevallen. Ten opzichte van het eerste jaar werd de locatie uitstekend geoptimaliseerd! Een extra gloednieuw terrein van de laatste generatie kunstgras (het eerste in België!) werd aangelegd door Domo. Hierdoor kunnen we ook bij eventueel slecht weer alle trainingen in de best mogelijke omstandigheden laten doorgaan. De nieuwe bar- en ontspanningsruimte (met bioskoopsysteem) zorgt er bovendien voor dat de vrije momenten zeer aangenaam zijn tijdens onze voetbalstage.

Opgelet: een inschrijving is pas geldig vanaf het moment dat de inschrijvingsformulieren (inschrijvingsfiche + medische fiche + strookje reglement) in ons bezit zijn én het voorschot van 100 euro gestort is. Het saldo (345 euro) dient gestort te worden vóór 1 mei 2022. Gelieve bij elke storting “De naam van de deelnemer” te vermelden aub.

Tijdens onze professionele voetbalstage krijgen de spelers intensieve technische trainingen van trainers die gespecialiseerd zijn in een specifiek trainingsonderwerp. In kleine niveaugroepjes staat het individu steeds centraal en krijgt elk kind training op zijn specifieke niveau. De doelmannen krijgen in kleine groepjes training van de keeperstrainer en worden hiernaast ingeschakeld tijdens de afwerkingsoefeningen en wedstrijdvormen van de groepstrainingen

Op onze website vindt u alvast de nodige informatie over de inhoud van de stage. Tevens kan u de foto’s bekijken van de stage van vorig jaar en kunnen de kinderen hun commentaren over de voorbije stage(s) geven via het gastenboek. Het is zeker een aanrader om de beoordelingen van deze kinderen eens te lezen.

Om een vlotte communicatie mogelijk te maken is het handig dat wij beschikken over uw e-mail-adres (zie inschrijvingsformulier).

U kan ons tevens volgen via facebook. Indien u naar de pagina “prof foot” gaat en u drukt op “vind ik leuk”, ontvangt u automatisch alle nieuwtjes, foto’s en video’s gedurende de hele voetbalstage. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de leuke belevenissen en de trainingen en activiteiten die uw kind afwerkt tijdens onze voetbalstage.

In afwachting u te mogen begroeten op onze volgende voetbalstage, tekenen wij met hoogachting.

Nicky Keirsmaekers                    Directie Prof Foot