Doelmannen

Tijdens onze voetbalstage is er keeperstraining voorzien. De voorbije stages werden deze trainingen gegeven door Andy Van den Abeele en Rene Cool.De doelmannen worden meermaals individueel bijgewerkt en tijdens de trainingen worden de doelmannen ingeschakeld bij afwerktechnieken en wedstrijdvormen. Ook voor doelmannen is dit dus de ideale stage.

Andy Van den Abeele is een voormalig doelman van Eendracht Aalst en VW Hamme. Rene Cool was in het verleden professioneel doelmannentrainer in eerste klasse van onder meer Geert De Vlieger (Manchester City, Anderlecht, Club Brugge, Belgische nationale ploeg), Vladan Kujovic (Club Brugge, Lierse, Roda JC) en Tristan Peersman (Anderlecht). Hiernaast heeft Rene jarenlang ervaring als doelmannentrainer van nationale jeugdkeepers in eerste nationale, wat er voor zorgt dat hij met alle leeftijden uiterst gericht kan trainen.

 

Om een juist beeld te verkrijgen van onze keeperstraining, is het een aanrader om de talrijke foto’s te bekijken op onze website.